Corey Barker - Photoshop mágikus trükkök tervezőknek

Photoshop mágikus trükkök tervezőknek

Photoshop mágikus trükkök tervezőknek

Ennek a hasznos és gondolatébresztő könyvnek a szerzője az a Corey Barker, aki a PlanetPhotoshop.com gyártás­vezetője és a Photoshop User TV egyik Photoshop-szakértője. Egyetlen másik kötetben sem találod meg a leglenyűgözőbb Photoshop-trükköknek ezt az elképesztő gyűjteményét. Próbáltad már valaha megfejteni, hogyan készülhetett egy filmplakát vagy egy látványos reklámfotó egy magazinban, vagy hogy miként lehet egy hétköznapi fényképet hollywoodi stílusú alkotássá varázsolni? Vagy egyszerűen csak tudni szeretnéd, hogyan lehet előállítani valami igazán ámulatba ejtőt a Photoshop segítségével? Akkor ez a könyv neked szól!

Ebből a kötetből a grafikusok, az illusztrátorok, sőt a fotósok is rengeteget tanulhatnak. Ha végighaladsz az itt bemutatott példákon, feltárulnak előtted a Photoshop valódi lehetőségei, és némi gyakorlással magad is belépőt válthatsz a szemkápráztató különleges hatások világába.

A könyvben többek között a következő témák kerülnek terítékre:

  • Egyéni ecsethatások létrehozása az alapoktól
  • Betűtípusok használata grafikai elemekként
  • Professzionális, hollywoodi stílusú különleges hatások alkalmazása
  • Hétköznapi fotók átalakítása látványos képekké
  • A vásárlókat mágnesként vonzó hatások készítése reklámokhoz, amelyek láttán csorogni kezd az ügyfelek nyála
  • Térbeli grafikai hatások a Photoshop CS5 Extended segít­ségével
  • Afilmekből, a tévéből és a Webről ismert népszerű reklámeffektusok előállítása
  • Mesterfogások lenyűgöző hatások készítéséhez – grafikusoknak és fotósoknak egyaránt

De ez még nem minden! Vedd meg ezt a könyvet, olvasd el, és meglátod: annyi ötletet meríthetsz belőle, hogy a kreativitásod valóban szárnyalni fog!

A szerzőről:
Corey Barker a National Association of Photoshop Professionals oktatóanyag-szerkesztője és tanrendtervezője, illetve a Planet Photoshop webhely gyártásvezetője.
Rendszeresen ír a Photoshop User magazinba, és társszerzőként részt vett Scott Kelby Photoshop CS4 Down & Dirty Tricks című könyvének, valamint a 3D in Photoshop: The Ultimate Guide for Creative Professionals című kötetnek az elkészítésében. Emellett oktat a Photoshop World Conference & Expón, Adobe Max-mesteroktatói címmel rendelkezik, és a Photoshop Down & Dirty Tricks-et népszerűsítő körúton már ezreknek segített elsajátítani a Photoshop fogásait.

Corey a Kelby Training számára több online tanfolyamot és DVD-t is összeállított a Photoshop és a grafikai tervezés témájában. BFA fokozatát grafikus illusztrátorként szerezte a Florida állambeli Sarasotában működő Ringling College of Art & Design főiskolán.

Photoshop mágikus trükkök tervezőknek

Nincsen hozzászólás